Chanoe van Dijk

Overgangsklachten verhelpen door voeding en supplementen

Overgangsklachten verhelpen door voeding en supplementen Overgangsklachten bij vrouwen is een veelvoorkomend probleem, gemiddeld .. heeft last van overgangsklachten variërend van 'vervelende klachten' tot zeer heftige klachten. De overgang (menopauze) komt bij vrouwen vaak voor als ze een gemiddelde leeftijd van 51 jaar hebben bereikt (maar ruim genomen zijn vrouwen eigenlijk altijd tussen de 40 en 60 jaar). Heb je voor je 40ste al last van de overgang dan wordt dit POI (Prematuur Ovariële Insufficiëntie of Vervroegde menopauze / overgang) genoemd (dit komt voor bij gemiddeld 1% van de vrouwen).

De leeftijd waarop je in de overgang komt en de ernst van de klachten kan beïnvloed worden door levensstijl (rokers komen vaak eerder in de overgang en vrouwen met overgewicht ervaren vaak ergere klachten in de overgang).

behandeling dieet voeding therapie genezen homeopathie medicijnen oorzaak oplossen tips WAT TE DOEN

Ayurveda Angsten bestrijden bij vrouwen aankomen depressie diabetes darmen droge mond chinese geneeskunde en alcohol
emotioneel foliumzuur flauwvallen gewrichten en spieren
geen eetlust
Geestelijk
leeftijd , lijst, moe , maagklachten
OPVLIEGERS 32.000 zoekresultaten
psychisch 14.500
slecht slapen 9.000
tegengaan
tips

Kenmerken / symptomen van overgangsklachten

Het juiste middel voor u moet echter wel goed uitgezocht worden. Het is niet raadzaam om zomaar een middel te kopen, want ook in de natuurgeneeswijze kunnen de klachten verergeren bij een misdiagnose
Er zijn ook interessante boeken die je over de overgang / menopauze kunt lezen zoals Menopauze alles wat de dokter je niet vertelt Wilt u supplementen gebruiken of voedingsadvies? Neem dan contact met mij op chanoe21@hotmail.com

Advies is zeker aan te raden omdat voeding en levensstijl erg belangrijk is voor de hormoonbalans en daarmee dus invloed heeft op o.a. overgangsklachten.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken voor voedingsadvies? Mail dan naar chanoe21@hotmail.com

Hi!

Ik ben Chanoe en al vanaf jonge leeftijd voelde ik mij anders. Ik heb een diepe interesse in de zin van het leven en hoe we ons leven door middel van de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) zo kunnen vormen zoals wij dat willen.

Binnenkort!

Via dit programma ga je ontzettend veel inzichten krijgen in jezelf, patronen doorbreken en daardoor meer in balans komen waardoor je meer geluk, liefde, rijkdom en overvloed op elk levensgebied kan aantrekken in jouw leven. 

Volg mij via:

Chanoe van Dijk