Chanoe van Dijk

Afvallen met C9 Aloe Vera 'Detox' pakket in combinatie met coaching en healing​

Ben jij toe aan een reset en wil je af van je oude patronen? Om patronen te doorbreken werkt een C9 pakket erg goed, maar de gouden combinatie zit in de combinatie van een C9 pakket, coaching & healingen.

Waarom? Dat zal ik je uitleggen..

Het is je vast wel eens gelukt om af te vallen of nieuwe patronen te integreren in je leven, vaak houden we dit maar voor korte tijd vol en vallen we terug in oude patronen. Dit heeft allemaal te maken met ons onderbewustzijn, onze overtuigingen en emotionele blokkades. Hoe meer ballast (trauma’s & emotionele blokkades) je met je meedraagt des te meer stress je met je meedraagt. Stress zorgt voor disbalans in ons lichaam en geest, het is lastig om op wilskracht nieuwe patronen vol te houden (dit lukt alleen tijdelijk, op den duur vallen we weer terug in oude patronen). Ook overtuigingen spelen een belangrijke rol, misschien ben je al vaak teleurgesteld geweest in jezelf doordat het je niet lukte om nieuwe patronen vol te houden en heb je onbewust de overtuiging dat het je toch niet lukt om het vol te houden. Misschien vind je het jezelf onbewust ook niet 100% waard om een fit, gezond en gelukkig leven te leven.

Tarieven

Alleen het Clean 9 pakket € 129,34 bij afhalen kunnen we direct wegen en de maten opmeten mocht je dit graag willen (dit zit bij het pakket in en is een extra service om jou te ondersteunen en een stok achter de deur te bieden.

Meer over het Clean9 pakket:
Geef jou lichaam een zetje in de rug! Kom in actie en voel je na 9 dagen weer fit en energiek. 9 dagen lang een gespecialiseerd voedingsplan op basis van pure Aloe Vera.

Clean 9 pakket inclusief Coaching & Healing (6 afspraken van 1 uur, 1x per maand) je ontvangt hierbij ook veel tips om het beste uit jezelf te halen en je levensgeluk te vinden en meer in balans te komen.
T.w.v. € 579,34 nu voor maar € 429,34 ( = € 150,- korting!)

C9 Pakket

Inclusief: 2x gratis wegen en (maten) (op)meten in Heerenveen (Friesland)

C9 Pakket incl. coaching & healing

Inclusief: 2x gratis wegen en (maten) (op)meten in Heerenveen (Friesland). Aldus voor en na de C9, dus na 9 dagen, tijdens elke healing sessie (ongeveer maandelijks, totaal 6x) Liever op afstand? De healingen kunnen ook op afstand worden gedaan.

Optioneel​

Inclusief personal training in Heerenveen door iemand die daarin gespecialiseerd is (verdere info volgt nog, of stuur een bericht voor meer informatie) Centraal gelegen in het centrum van Heerenveen is dit de ideale locatie in Friesland, makkelijk bereikbaar met OV en met de auto! Het adres is KR poststraat 16 en dit is vlakbij de snelweg! Makkelijk te bereiken vanaf omliggende dorpen of vanaf Leeuwarden. Je bent van harte welkom en ik begeleid je graag naar je nieuwe levensstijl! Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Vragen? Of ben je er klaar voor om aan jezelf te werken en oude ballast los te laten? Vraag dan een van deze pakketten aan via het contact formulier!

Chanoe van Dijk

Volg mij op

© 2022 On Detail All Rights Reserved