Chanoe van Dijk

Welke boeken zijn aan te raden voor de Rider Waite Tarot deck / set?

Welke boeken zijn aan te raden voor de Rider Waite Tarot deck / set?

In het begin wil je natuurlijk zoveel mogelijk informatie over de kaarten en is het echt aan te raden om een stuk of wat boeken te kopen! Op den duur krijg je steeds meer ‘feeling’ met de kaarten en zal je ook merken dat je in een bepaalde legging soms het gevoel hebt alsof een kaart net wat een andere betekenis heeft dan de algemene beschrijving in een boek.
Afhankelijk van hoe dicht je bij je gevoel kunt blijven en open staat voor ingevingen die in je op komen heb je soms eigenlijk niet eens boeken nodig.
Helaas zitten veel mensen wel behoorlijk in hun hoofd en ‘stampen’ de betekenis er liever in dan dat ze het vertrouwen hebben dat de inzichten vanzelf komen. Persoonlijk vind ik dit ook een fijne manier omdat je door middel van de boeken veel houvast hebt in het begin, voor veel mensen helpt dit hun over hun eerste angst en onzekerheid heen als ze iets nieuws willen leren. Mijn favoriete boeken die ik in het begin veel gebruikte zijn: De Tarot als gids voor het dagelijks leven

Vragen? Of ben je er klaar voor om aan jezelf te werken en oude ballast los te laten? Vraag dan een van deze pakketten aan via het contact formulier!

Chanoe van Dijk

Volg mij op

© 2022 On Detail All Rights Reserved