Chanoe van Dijk

Tarot Reading Online via email, whatsapp of YouTube

Ben je benieuwd naar hoe de energie er momenteel uitziet bij jou? Welke processen zit je nu in en wat staat je de komende tijd te wachten qua energie / processen / levenslessen? Welke boodschap heb ik nu voor jou?


3 kaart legging € 22,- mini of uitgebreid voor € 33,- via whatsapp
Let go of control and let the cards surprise you, je krijgt precies te horen wat je moet horen!

Tweelingziel / Soulmate Reading via YouTube (PRIVE)
€ 40,- Tweelingziel / Soulmate reading via Youtube (prive / verborgen, alleen zichtbaar voor jou!). Deze reading geeft inzicht in de blokkades bij jou en bij jouw tweelingziel / soulmate. Aan de hand van de reading weet je welke stappen je nog moet zetten om meer in balans te komen. De reading duurt ongeveer 10min, dus 5min over jouw blokkades en 5min over die van jouw tweelingziel / soulmate. Ik ben hier meer dan 30min mee bezig incl. voorbereiding en schudden van de kaarten. De 10min zijn dus echt effectief 10min en in het filmpje worden de kaarten dus niet geschud want dat doe ik vantevoren!
TIP: Bestel een reading voor jezelf en een reading voor de ander nu voor € 55,- ipv € 80,-. Je krijgt dan dus 2 filmpjes van 10min.
SPOED Zit je er doorheen en wil je de tweelingziel / soulmate reading sneller ontvangen? Voor 15,- extra ontvang je de reading binnen 24 uur via email.

Reading via YouTube over jouw blokkades
€ 40,- Deze reading geeft inzicht in jouw blokkades. Waar sta je nu? Wat blokkeert jou om de volgende stappen te zetten? Deze blokkades zijn op elk gebied in jouw leven van toepassing bijv. op werkgebied, liefdesgebied en/of andere gebieden. Door bepaalde blokkades is het lastig om succesvol te zijn of echt gelukkig te zijn op bepaalde gebieden in ons leven. Deze reading is 10min lang. Wil je liever een reading van 20min dan betaal je daarvoor € 55,- ipv € 80,-.

Wil je graag een specifieke vraag stellen? Of heb je meerdere vragen? Dan is een tarot legging via whatsapp het meeste geschikt voor jou…
Tarot legging 1 situatie € 45,- (max. 30min)
Tarot legging 2 situaties bijv. liefde en werk € 65,- (max. 60min)

Wat doe ik nog meer?

Algemene Foto Reading

25
  • .. minuten

Foto Reading Dieren

15
  • .. minuten

Healing van chakra's + 2 vorige levens

Allen op afstand mogelijk
75
  • 60 minuten

Healing van onverwerkte emoties, klachten, overtuigingen

Mogelijk bij mij in de praktijk of op afstand
75
  • 60 minuten

Bachbloesem

Bachbloesems zetten negatieve emoties om in positieve emoties en het kan toegepast worden bij onder andere angst, somberheid, irritatie / ongeduld en nog veel meer klachten.
25
vanaf
  • 1 Flesje € 25
  • 2 Flesjes € 40
  • 3 Flesjes € 50

Je kunt voor jezelf direct 2 flesjes bestellen of misschien is er iemand in je omgeving die mee wil bestellen, ook geschikt voor baby’s, kinderen en huisdieren! (verzendkosten € 4.95)

Via het contactformulier kan je een afspraak maken.

Chanoe van Dijk

Volg mij op

© 2022 On Detail All Rights Reserved