Chanoe van Dijk

Modern essentials boek essentiële oliën nederlands 9e editie (Doterra)

Ben je op zoek naar de Modern Essentials, het handboek over essentiële oliën? (Nederlands 9e editie) waarin bijna alle etherische oliën beschreven staan van A tot Z?

Zoek dan niet verder want je bent bij mij aan het juiste adres!
De Modern Essentials is bij mij te koop voor € 18.50 + € 4.50 verzendkosten = € 23,- (Nederland). Verzenden naar Belgie, Duitsland en Frankrijk is ook mogelijk! Vraag dan even voor meer informatie!

De nieuwste editie van mei/juni 2018 bevat zelfs de nieuwe oliën zoals Neroli, Blue Tansy, Jasmijn etc. Deze editie is zelfs € 10,- euro goedkoper dan de 8e editie en heeft een prachtige softcover kaft.

De Modern Essentials is echt een aanrader voor iedereen die werkt met de zuivere etherische oliën van Doterra! Ik heb het boek zelf ook in huis dus als je in de buurt woont (Friesland, Heerenveen) dan mag je altijd eerst even in die van mij bladeren voordat je besluit het te kopen!
Maar ik beloof je, je krijgt echt waar voor je geld! Het boek is fantastisch en als je er zuinig mee omgaat gaat het een leven lang mee!
Uiteraard kan je het boek ook komen halen en dan heb je ook geen verzendkosten!

In het boek staat een ruime, uitgebreide uitleg over elke olie en daarnaast vind je de toepassingen vanuit verschillende oogpunten bekeken.
Er staan ook contra indicaties in het boek! Het is bijvoorbeeld beter om bij bepaalde medicijnen een aantal etherische oliën te vermijden!
Ook heb je fototoxische oliën waarbij je beter niet in de zon kunt gaan liggen, dit zijn de citrusoliën. Per olie staat duidelijk omschreven hoelang je na het aanbrengen van de olie niet in de zon mag komen (je kunt uiteraard de olie ook bijv. op de voetzolen aanbrengen).
In het boek staan ook prachtige Do It Yourself recepten waarmee je heerlijk aan de slag kunt gaan en de lekkerst geurende producten kunt maken!
De mogelijkheden met etherische olie zijn eindeloos zoals zelf zeepjes, cremes of iets anders maken!

De etherische oliën van Doterra zijn zo zuiver dat veel zelfs door het eten gebruikt kunnen worden zoals Basilicum, Oregano, Limoen, Citroen, Wild Orange, Grapefruit, Kaneel etc. Zeer veel mogelijkheden dus met deze heerlijk geurende en zuivere essentiele olie! Mocht je zelf ook als therapeut, coach (of iets anders) werken en je wilt ook met de oliën werken, neem dan contact met mij op! Als je via mij een eigen kortingsaccount wilt aanmaken dan kan ik ook reclame voor je maken op onze Facebook pagina’s (17.000 volgers).

Voor het bestellen van de Modern Essentials of vragen over een eigen kortingsaccount kan je onderstaand contactformulier invullen!

Chanoe van Dijk

Volg mij op

© 2022 On Detail All Rights Reserved