Chanoe van Dijk

Doterra Eucalyptus essentiele olie bij verkoudheid, griep en meer..

Eucalyptusolie wordt al eeuwenlang gebruikt voor de luchtwegen te en om vrijer te kunnen ademen bij onder andere verkoudheid. Eucalyptusolie wordt voor zijn verwarmend effect gebruikt in massages voor de spieren en de gewrichten en heeft daar een zeer positieve invloed op

Uit onderzoek is gebleken dat Eucalyptus olie goed is voor meerdere doeleinden. Eucalyptus olie kan namelijk gebruikt worden om de weerstand te verhogen, als antioxidant, ontstekingsremmer en als bacterieremmer.
Een van de belangrijkste stoffen in Eucalyptus is 1,8-cineole wat de gezondheid bevordert door zijn antimicrobiële (bacteriedodende eigenschap) werking. Eucalyptus essentiele olie kan toegepast worden bij astma, bronchitis en COPD.

Eucalyptus olie hoe te gebruiken?

Aangezien essentiele / etherische oliën zeer sterk werken (omdat het geconcentreerd is) mag je niet alle oliën inwendig innemen. Voor Eucalyptus olie is dit ook zo, Eucalyptus olie is niet geschikt voor inwendig gebruik.
Er zijn veel andere mogelijkheden om te profiteren van de mooie eigenschappen van Eucalyptus namelijk; inhaleren, in bad een aantal druppels toevoegen, stomen in de sauna, op de huid, in een diffuser etc.

Waarschuwing
Eucalyptus is uitwendig en in lage dosering non-toxisch, niet irriterend en niet sensibiliserend. Inwendig is eucalyptus toxisch en een dosering van 5 ml. kan fataal zijn voor kleine kinderen. Vermijd toepassing van eucalyptus bij baby’s en jonge kinderen

hond
haar haargroei
sauna stomen

Natuurlijke eucalpytus olie van Doterra kunt u bij mij online bestellen!
Neem contact op via het contactformulier en krijg een gratis testertje naar keuze erbij!

Eucalyptus olie prijs € 19.50 (+ verzendkosten € 4,50) ophalen in Heerenveen is mogelijk of bij meerdere essentiële oliën (met een bedrag boven de € 45,-) gratis verzending!

Chanoe van Dijk

Volg mij op

© 2022 On Detail All Rights Reserved