Opleiding & Kennis

Bachbloesemtherapeut: In Bachbloesem remedies zit de energie van bloemen, planten, bomen en struiken. Ze worden uitgekozen op basis van de huidige stemmingen en emoties. Bachbloesems zetten negatieve emoties om in positieve emoties. Bachbloesem kan je altijd gebruiken omdat er karakterremedies zijn en tijdelijke remedies, je kan bijvoorbeeld van karakter een beetje angstig zijn aangelegd maar dat kan ook komen doordat je iets hebt meegemaakt. Bachbloesem kan bij veel klachten helpen zoals vermoeidheid, ADHD, depressie, trauma’s, concentratiestoornissen, hooggevoeligheid, onzekerheid, je snel zorgen maken, eenzaamheid, angst en paniek.

Natuurvoedingsadviseur: Als Natuurvoedingsadviseur kan ik jou helpen om je lichaam optimaal te voeden. Onbewerkte en pure voeding kan ons lichaam en onze geest optimaal voeden en is zeer belangrijk om je fit en gezond te voelen. Heb jij last van bepaalde klachten? Als Natuurvoedingsadviseur kan ik jou met specifieke voeding begeleiden zodat de klachten afnemen.

Trainer Hormoonfactor: Wist je dat de Hormoonbalans zeer belangrijk is voor een goede gezondheid? Door middel van een Hormoonanalyse kan ik kijken bij welke hormonen sprake is van een disbalans, zo kunnen wij gericht aan de slag gaan met voeding en supplementen om de hormonen weer in balans te krijgen.Wil je meer weten? mail dan naar chanoe21@hotmail.com of vul het contactformulier in.