Opleiding & Kennis

Magnetiseren & behandeling met de biotensor: In mijn praktijk in Heerenveen behandel ik mensen met de biotensor om onverwerkte emoties los te laten, daarnaast kan ook gewerkt worden aan patronen, overtuigingen en andere disbalansen. Naast het behandelen met de biotensor magnetiseer ik ook mensen bij elke behandeling die ik doe, het magnetiseren helpt bij het toevoegen van positieve energie en om weer meer in een flow te komen. Veel mensen zijn vaak druk in hun hoofd, gestrest, slapen slecht of voelen zich niet echt gelukkig. Dit zijn allemaal disbalansen die te behandelen zijn, na 1 behandeling merk je vaak al veel resultaat maar aangezien klachten niet in 1 dag ontstaan zijn zullen ze ook niet in 1 dag verdwijnen. Je kunt deze behandeling zien als het aanvullen van een soort energie die gedurende je leven of door bepaalde omstandigheden (tijdelijk) op is geraakt. Het is dus ook aan te raden om zelf bepaalde patronen te veranderen zodat je de energie beter kunt vasthouden, het lichaam is natuurlijk niet voor niks uit balans. Mocht je door omstandigheden niet echt veranderingen kunnen doorvoeren in je leven zoals bepaalde patronen doorbreken of bepaalde stappen zetten / keuzes maken, meer voor jezelf kiezen of gezonder leven, dan is het aan te raden om vaker langs te komen voor een behandeling zodat je energie niet telkens ‘op’ raakt.

Bachbloesemtherapeut: In Bachbloesem remedies zit de energie van bloemen, planten, bomen en struiken. Ze worden uitgekozen op basis van de huidige stemmingen en emoties. Bachbloesems zetten negatieve emoties om in positieve emoties. Bachbloesem kan je altijd gebruiken omdat er karakterremedies zijn en tijdelijke remedies, je kan bijvoorbeeld van karakter een beetje angstig zijn aangelegd maar dat kan ook komen doordat je iets hebt meegemaakt. Bachbloesem kan bij veel klachten helpen zoals vermoeidheid, ADHD, depressie, trauma’s, concentratiestoornissen, hooggevoeligheid, onzekerheid, je snel zorgen maken, eenzaamheid, angst en paniek.

Natuurvoedingsadviseur: Als Natuurvoedingsadviseur kan ik jou helpen om je lichaam optimaal te voeden. Onbewerkte en pure voeding kan ons lichaam en onze geest optimaal voeden en is zeer belangrijk om je fit en gezond te voelen. Heb jij last van bepaalde klachten? Als Natuurvoedingsadviseur kan ik jou met specifieke voeding begeleiden zodat de klachten afnemen.

Trainer Hormoonfactor: Wist je dat de Hormoonbalans zeer belangrijk is voor een goede gezondheid? Door middel van een Hormoonanalyse kan ik kijken bij welke hormonen sprake is van een disbalans, zo kunnen wij gericht aan de slag gaan met voeding en supplementen om de hormonen weer in balans te krijgen.Wil je meer weten? mail dan naar chanoe21@hotmail.com of vul het contactformulier in.