Natuurvoedingsadviseur & Trainer Hormoonfactor

Mijn zoektocht naar antwoorden is begonnen doordat ik op jonge leeftijd een ongeluk heb gehad wat mijn hele leven heeft veranderd. Op mijn 8ste kreeg ik een ongeluk en daarna volgden vele operaties waardoor ik het vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam verloor, veel gezondheidsklachten volgden waaronder Chronische vermoeidheid en depressie, wat een enorme impact had op mijn leven. Vaak had ik het gevoel dat ik niet meer wou leven en ik vond het leven niet leuk, ik zat gewoon niet lekker in mijn vel door trauma’s en disbalansen. Gelukkig heb ik de hoop nooit opgegeven en ben ik me uiteindelijk gaan verdiepen in natuurlijke voeding en wat dit kan betekenen voor je gezondheid, hier knapte ik zeker van op, maar dit gaf me nog niet de antwoorden die ik nodig had voor diepere healing. Ik was bang om gelukkig te zijn omdat op het moment van het ongeluk ik juist alles had wat mijn hartje begeerde, ik was gelukkig en toen gebeurde er iets ergs, het klinkt misschien raar maar zeker op jonge leeftijd kan je onderbewustzijn daar vreemde overtuigingen van maken zoals ‘Als ik gelukkig ben gebeurd er iets ergs’, je kunt je dus wel voorstellen dat je jezelf gaat saboteren uit zelfbescherming. We zijn namelijk ‘geprogrammeerd’ (vanuit ons reptielenbrein) om te overleven, niet om gelukkig te zijn. Pas op het moment dat ik ging werken aan mijn overtuigingen kon ik ook makkelijker gezond eten (ondanks dat ik de kennis over gezonde voeding al jaren lang had vanuit allerlei boeken, opleidingen en cursussen). In mijn trajecten verbind ik dit nu met elkaar en kan ik bij mijn cliĆ«nten zorgen voor diepgaande transformatie. Ik geef jou dus niet alleen de tools om gezond te eten en te leven, maar ik help jou ook om je blokkades los te laten zodat je ook graag goed voor jezelf wilt gaan zorgen. Als je niet eerst werkt aan blokkades in je onderbewustzijn zal je telkens terugvallen in oude patronen en kost het je heel veel moeite om gezond te leven en goed voor jezelf te zorgen. Als Natuurvoedingsadviseur en Trainer Hormoonfactor help ik jou om je hormonen in balans te krijgen zodat je minder behoefte hebt om te snaaien en om suikers of andere slechte voeding te eten. Als je hormonen in balans zijn voel je je veel evenwichtiger en heb je een beter incasseringsvermogen wat ook een positieve impact heeft op jouw relatie en/of op werk gebied. Neem als voorbeeld de schildklier, als deze uit balans is (door verkeerde voeding of trauma energie) heb je het eerder koud en een gebrek aan energie, door deze lusteloze energie is het soms lastig om een vicieuze cirkel te doorbreken. Ik kan je helpen en een stok achter de deur zijn om meer uit jezelf te halen, ongeacht of je weinig energie hebt, of dat je je wel redelijk goed voelt maar graag nog meer uit jezelf wilt halen. Onze organen hebben bepaalde voedingsstoffen nodig om goed te functioneren! Ook de darmen zijn erg belangrijk en hebben veel invloed op onze hersenen, als je darmen niet optimaal werken dan zit je vaak niet lekker in je vel. Goede voeding is de basis om lekker in je vel te zitten en in combinatie met healingen (waarbij je werkt aan emotionele blokkades & trauma’s) kan je jezelf op elk vlak in balans krijgen waardoor je je hoogste potentieel kunt verwezenlijken en dus meer uit jezelf kunt halen dan dat je ooit voor mogelijk hield. Waarom genoegen nemen met minder als je weet dat er meer geluk, gezondheid, liefde en financiĆ«le overvloed haalbaar is voor jou?
Ik help jou daar graag bij!