Healing bij kinderen

Kinderen staan erg open en nemen veel over van hun ouders en pikken daarnaast veel dingen op in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld op school. Al deze prikkels kunnen erg overweldigend zijn en soms gebeuren er dingen die niet goed verwerkt kunnen worden, in dit geval worden de emoties opgeslagen in het lichaam tot er een moment komt waarop ze gezien & erkend worden zodat ze weer losgelaten kunnen worden. Emotionele blokkades & trauma’s bij kinderen beĆÆnvloeden het gedrag en hoe het kind in zijn of haar vel zit. Daarom is het zo belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Ik geloof er in dat je aan zo’n beetje alle klachten iets kunt doen omdat alles een teken is van een disbalans. Een trauma kan al ontstaan zijn voor de geboorte doordat de moeder iets ergs heeft meegemaakt in de zwangerschap (bijv. verlies van een dierbare, dan krijgt de baby dus al in de buik te maken met verlies want hij/zij voelt deze energie ook). Daarnaast hebben veel kinderen geboortetrauma’s en gebeurd het ook regelmatig (vaak ook zonder dat de moeder het weet) dat er sprake is van een alleengeboren tweeling (of evt. drieling of meer..). Als je een bloeding hebt gehad tijdens de zwangerschap dan is er bijv. een kans dat je een vruchtje verloren hebt maar omdat je kindje gewoon geboren is sta je er misschien niet eens bewust bij stil dat er sprake geweest kan zijn van meer dan 1 vruchtje in de zwangerschap. Dit zijn natuurlijk lastige & gevoelige onderwerpen maar dit is heel belangrijk om aandacht aan te besteden als jouw kindje niet goed in zijn of haar vel zit. Ik kan deze dingen achterhalen en resetten / helen en ik help jullie daar graag bij! Ook kan je kindje natuurlijk andere dingen hebben meegemaakt die een grote impact hebben zoals een operatie, ongeluk, een scheiding van de ouders of het verlies van een familielid of huisdier.

Ik zal ook kijken naar het voedingspatroon omdat de lichamelijke gezondheid veel invloed heeft op de hersenen & het gedrag.

Verder is het belangrijk dat beide ouders (maar vooral de moeder is vaak erg belangrijk) open staan voor inzichten, aanpassingen & veranderingen, kinderen spiegelen vaak de ouders dus het is soms ook belangrijk om te kijken of je zelf nog met onverwerkte trauma’s rondloopt.

Over het algemeen bestaat een traject uit
-3 sessies (3x 45 min.)
-Multivitamine (van hoogwaardige kwaliteit met goed opneembare ingrediƫnten)
-Bachbloesems
-Voedingsadvies

Ik kan in principe overal mee helpen (psychische & lichamelijke klachten kunnen beide behandeld worden via een aantal sessies) en ik zal hieronder een aantal voorbeelden opschrijven zodat je een idee hebt bij wat voor situaties ik hulp kan bieden.
-Gedragsproblemen zoals boosheid of woede uitbarstingen
-Angst, paniek(aanvallen)
-ADHD/ADD
-Autisme
-Verdriet & huilbuien
-Moeite met sociaal contact
-Onzekerheid
-Faalangst
-Bedplassen
-Overgewicht
-Hooikoorts
-Darmklachten / buikpijn
-Eczeem
-Nachtmerries / nare dromen
-Te open staan voor anderen, snel negatieve emoties aanvoelen of overnemen (te sfeergevoelig)
-HSP / hooggevoelig
-PDD-nos
-Concentratieproblemen
-Pesten of gepest worden

Mocht je interesse hebben of meer willen weten dan kan je contact opnemen via onderstaand contactformulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *