Entiteiten bij je dragen, wat doet dat met je?

Velen hebben er misschien wel eens van gehoord maar je kunt dus last hebben van een entiteit die jou beïnvloedt op meerdere vlakken in je leven. Hoe ik er over denk is dat je dit onbewust zelf toestaat en het heeft voor een groot deel te maken met zelfliefde en jezelf beschermen (grenzen aangeven etc.). Alles is energetisch dus als jij ‘energetisch’ de deur open laat staan voor anderen dan kunnen niet alleen mensen daar misbruik van maken maar ook entiteiten. Ik geloof dat mbt het spirituele er niet altijd 1 waarheid is en dat veel ook een ‘perceptie’ is van hoe je de dingen ziet of ervaart, dus als dit artikel voor jou kloppend voelt of resoneert dan weet je dat je bij mij aan het juiste adres bent voor bijv. een healing. Voelt de energie ‘off’ dan ben ik misschien niet de juiste persoon voor jou, het is erg belangrijk dat je hierin je eigen gevoel volgt en kijkt naar de juiste persoon om jou een stap verder te helpen, je hoeft niet met iedereen een match te zijn!

Hoe ik kijk naar entiteiten is eigenlijk hoe ik ook naar het leven kijk en dan vooral naar de processen waar we in zitten of de klachten of problemen die we hebben in ons leven (de dood of het overlijden van iemand even achterwege gelaten, dit voelt voor mij toch altijd anders dan andere dingen die we meemaken).

Lichamelijke klachten of andere problemen (ruzies, triggers, teleurstellingen bijv. ontslag op het werk of een verbroken relatie) laten ons altijd iets zien, o.a. wat wij geloven over onszelf, het leven of over andere mensen of omstandigheden. Het dient dus ALTIJD je hoogste goed, het laat je zien waar je aan mag werken. Zodra jij afdwaalt van je pad of bepaalde dingen niet onder ogen wil komen dan komen er dingen op je pad zoals bepaalde problemen, ziekte of een shock (door een break up of ontslag), vaak voelen we al langere tijd dat we tegen onze ware zelf in gaan en niet echt trouw zijn aan onszelf, hierdoor word je uiteindelijk ziek of gebeurd er iets anders wat je wakker kan schudden. Het roer moet radicaal om!

Hetzelfde geldt met entiteiten, waarschijnlijk ben je hooggevoelig en heb je moeite met grenzen stellen, je staat erg open voor anderen en bent een enorme pleaser (misschien niet perse in ‘acties’ door ontzettend veel te doen voor anderen, maar het kan ook zijn dat je jezelf soort van onzichtbaar maakt om een ander ‘niet tot last’ te zijn). Vaak ontstaan deze patronen al in onze kindertijd door een of meerdere negatieve ervaringen in ons leven. Voorbeelden kunnen zijn een scheiding van de ouders, veel ruzies in het gezin, mishandeling, verkrachting, een ongeluk of trauma of iets anders. Dit zorgt voor bepaalde overtuigingen die ons leven gaan beheersen en bepalen, tot we ons hier bewust van worden en er mee aan de slag gaan door via een healing onderliggende oorzaken op te lossen zoals overgeërfde emoties (vaak is het niet alleen ‘jouw patroon’ of jouw verhaal, maar gaat het meerdere generaties terug) of trauma’s. Stel je was ongewenst als kind, dan zal je al gauw jezelf onzichtbaar maken om je ouders niet tot last te zijn of evt. om zelfs mishandeling te voorkomen, dit patroon blijf je herhalen omdat je ‘het zichtbaar maken’ van jezelf associeert met ‘onveiligheid’, je kreeg namelijk toch telkens de ‘deksel op je neus’ van je ouders als je wel eens je stem liet horen, of je werd de grond ingeboord door opmerkingen zoals ‘wie denk je wel niet dat je bent’. Een ander veelvoorkomende oorzaak voor grenzeloosheid (en dus openstaan voor entiteiten) is een trauma, misschien heb je te maken gehad met misbruik of heb je een (ernstig) ongeluk (of een operatie) gehad, deze shock kan er voor zorgen dat er een soort ‘spirit break’ ontstaat, stukjes van je ziel raken ‘verloren’. Hoe ik er naar kijk zijn die stukjes nog steeds bij jou maar zijn ze diep weggestopt ‘in een kistje met een enorm slot er op’, wachtend op het moment dat het weer veilig is om terug te keren. Dit gaat helaas niet vanzelf en je moet hier bewust aandacht aan besteden om dat ‘gevoel van gevaar’ in jezelf te ‘resetten’.

Een voorbeeld bij mijzelf is dat ik op 8 jarige leeftijd een ongeluk heb gehad die er voor heeft gezorgd dat ik het vertrouwen in het leven kwijt was, ik ben op den duur chronisch vermoeid en depressief geworden, gelukkig heeft het mij gebracht op het pad van healing en kan ik daar nu andere mensen mee helpen, niets is dus voor niets….
Zulk soort situaties kunnen veel dieper doorwerken dan dat we denken en vaak begrijpen we het vaak achteraf, als je hier nu bent en dit artikel leest betekend het dat je op zoek bent naar healing en als je jezelf openstelt voor de juiste antwoorden en mensen op je pad ga je die ook vinden…
Het enige wat je hoeft te doen is niet opgeven en je openstellen voor de antwoorden die bij jou passen! Zo heb ik mezelf ook terug gevonden.

Ook vorige levens hebben vaak een grote rol in zulk soort patronen of overtuigingen, soms is het nodig om hier aandacht aan te besteden. Het kan ook te maken hebben met een soort gelofte van opoffering uit een vorig leven dat je pas het gevoel hebt dat je er mag zijn als je jezelf volledig weggeeft. Dit heeft vaak voor een groot deel ook weer te maken met een stuk bestaansrecht en / of een reïncarnatieweigering.

Stel je hebt dus de overtuiging dat je niets waard bent dan vind je jezelf ook niet echt een toevoeging, maar als mens zijn wij geprogrammeerd om er ‘bij te horen’ (daarom voelt afwijzing vaak ook zo intens, zeker als je zelf niet in balans bent). Denk maar terug aan onze voorouders, als je er niet bij hoorde en uit een tribe / stam gegooid zou worden dan zou dat betekenen dat je niet kunt overleven. Overleven en ‘er bij horen’ zijn dus diep met elkaar verbonden. En jij zult pas het gevoel hebben dat je veilig bent als je jezelf opoffert of teveel weggeeft, want wie ben jij om je ruimte in te nemen en voor jezelf te kiezen? En grenzen aangeven dat gaat al helemaal te ver ….
(Dit is dus het verhaal wat zich in jouw onderbewustzijn kan afspelen waardoor jij onbewust zelf de deur open zet voor entiteiten of mensen om jou te gebruiken).

Je staat dus niet echt in je kracht of het nou komt door een onrustige jeugd of door een heftig trauma, je bent niet volledig beschermd.

Misschien heb je zelfs de overtuiging dat je zwak bent of dat je afhankelijk bent en jezelf niet kunt redden, ook deze thema’s zorgen ervoor dat je energetisch de deur open laat staan voor anderen om je niet goed te behandelen of voor entiteiten om jou te beïnvloeden.

Maar wat brengt het jou nu als jij jezelf wegcijfert?
Onder andere veiligheid en een vorm van ‘verbinding’ zoals hierboven al beschreven. En mbt entiteiten geloof ik ook dat niets voor niks is en op het juiste moment vind je een antwoord op jouw vragen, zolang je maar op zoek gaat naar een antwoord en het niet ‘accepteert’ zoals het is, tenzij je liever nog even in deze patronen blijft omdat het je veiligheid of zekerheid geeft, ook dat is prima… op den duur ben je klaar voor een verandering en dat voel je dan wel aan, misschien is nu het juiste moment.

Soms moeten we eerst lijden voordat we leren en durven te kiezen voor onszelf en ons eigen geluk, het heeft dus weinig zin om te zeggen dat het je overkomt als je last hebt van een entiteit, neem je eigen verantwoordelijkheid en vertrouw erop dat je de onderliggende oorzaak kunt aanpakken waardoor je geen last meer hebt van entiteiten. Als je er klaar voor bent om in te zien dat je zelf onbewust de deur op een kier (of wagenwijd) open hebt gezet dan ben je er klaar voor om het nu op te lossen.

Meer onderliggende thema’s zijn voor mijn gevoel;
– Geboortetrauma
– Hier niet willen zijn, niet genieten van het leven op aarde (niet goed geaard zijn -> basischakra). Weerstand tegen het aardse leven. (vaak hou je dan ook niet echt van sport of je lijf bewegen / gebruiken, eerder kans op overgewicht, soms juist uit overcompensatie veel sporten omdat dat een van de weinige dingen is waardoor je je goed voelt)
– Alleengeboren tweeling / drieling etc. -> je voelt je al jong niet gesteund, alleen en in de steek gelaten, je voelt je misschien niet snel veilig of thuis want je hebt al jong te maken gehad met verlies (soms kan je dit direct achterhalen doordat je moeder bijv. een bloeding heeft gehad tijdens de zwangerschap van jou).
-HSP / hooggevoeligheid (hier valt ook veel aan te doen door middel van een healing, hooggevoeligheid hoort gaan zwakte of last te zijn, maar een kracht) (vaak staat je aura te ‘wijd’ open)
Het kan zijn dat je een of meerdere dingen herkent, maar dat hoeft niet

Entiteiten herkennen, hoe voel je je als je last hebt van een of meerdere entiteiten?
– Het gevoel hebben alsof je doordraait of gek wordt
– Niet jezelf voelen (het gevoel hebben alsof je nooit echt jezelf bent geweest, of al een tijd niet jezelf bent geweest)
– Niet kunnen genieten van het leven
– Depressief of somber voelen
– Onrustig voelen
– Verslavingen / verslaafd zijn (dit hoeft niet alleen alcohol of drugs te zijn, ook andere dingen buiten jezelf zoals seks, eten of een koopverslaving kan ook). Je hebt in elk geval iets of iemand nodig buiten jezelf om geluk en voldoening te vinden, er zit een bepaalde onrust in jezelf
– Niet bij jezelf kunnen stilstaan door bijv. onrust, moeite hebben om gezonde patronen in je leven te creëren zoals mediteren, gezond eten / leven etc.
– Het leven niet aankunnen
– Je kunt zware lasten voelen, het gevoel alsof je een enorme rugzak met ellende met je meedraagt en veel te verwerken hebt
– Snel overprikkeld zijn
– Snel in de vecht- of vluchtreactie schieten, dingen snel als een bedreiging zien en snel angst, onzekerheid of boosheid voelen en het gevoel hebben dat je jezelf moet verdedigen of weg moet ‘vluchten’.

In 5 sessies / healingen (op afstand) kunnen we tot de kern van de oorzaak komen en voel je je gegarandeerd veel beter, ik geef je daarnaast ook nog een aantal tips mbt voeding en andere tips. Je krijgt van mij een verslag via mail over wat ik tegen kwam qua blokkades en wat er geheald is, de healingen plannen we in en jij mag tijdens de healing lekker gaan relaxen en naar rustgevende muziek luisteren. Je voelt vaak vanalles tijdens de healing, soms verdriet, onrust in je lijf, oude herinneringen kunnen omhoog komen of andere dingen… dit heeft allemaal met het loslaten te maken en is een normale reactie!

Wil jij aan jezelf werken?

Vraag dit pakket met 5 sessies dan aan via onderstaand contact formulier!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *