Geplaatst op Geef een reactie

Doterra Lavendelolie bij brandwonden / blaren, angst, slapeloosheid en meer …

Doterra Lavendelolie bij brandwonden / blaren, angst, slapeloosheid en meer ..

online-bestellen-doterra-lavendel-olie

Een prachtige en veelzijdige olie is de Lavendelolie van Doterra, het is een etherische olie die vrijwel iedereen wel kent en vooral bekend staat om zijn rustgevende effect! Lavendelolie is niet alleen toepasbaar bij slapeloosheid of angst maar ook bij veel andere klachten zoals brandwonden die bijv. ontstaan zijn tijdens het koken door het aanraken van hete pannen of de oven.
De brandblaren trekken vaak zeer snel weg en de wondjes genezen vaak heel mooi door de Lavendelolie. Lavendelolie is sowieso in het algemeen een goede olie voor de huid, je zou bijv. een paar druppels door je dagcreme kunnen doen!

Heb jij last van een onzuivere huid? Vaak komt dit vanuit de darmen en kan je met voeding en supplementen hier veel aan doen! Een andere tip is om zoveel mogelijk chemische / toxische stoffen te vermijden!
Kies dus voor een dagcreme op natuurlijke basis of een goede olie zoals Arganolie (is eventueel bij mij te bestellen, ik gebruik dit zelf al jaren en het werkt ook perfect voor een droge huid!).
Let er wel op dat als je Lavendelolie op de huid wilt toepassen dat dit alleen kan met zuivere etherische olie! Ik kies daarom zelf voor de etherische oliën van Doterra! De Lavendelolie van Doterra kan je ook innemen in capsules of een druppel door een kan water (overdrijf het niet, etherische olie werkt zeer krachtig en snel! Je hebt echt maar maximaal een paar druppels per dag nodig, vaak is 1 druppel al genoeg!). Je kunt dus zelf Lavendelolie capsules maken of dat bij mij bestellen (losse Lavendelolie en losse capsules zodat je de olie zelf in de capsules kunt druppelen!).

Persoonlijk vind ik het ook erg fijn om Lavendelolie ’s avonds in een diffuser te doen! Diffusers zijn er in allerlei soorten en maten te koop, vaak ook in gewone winkels en supermarkten voor een mooie prijs, let er wel op dat het een diffuser op basis van koude verneveling is en geen brander waar je een kaars onder doet oid. Doterra verkoopt ook prachtige diffusers van een zeer goede kwaliteit, deze heb ik zelf ook!

Het nadeel van verhitting van de oliën is dat de werking voor een deel verloren zal gaan en dat is natuurlijk zonde bij zulke pure oliën!
In mijn praktijk heb ik ook bijna altijd een diffuser aanstaan! Er zijn zoveel verschillende oliën met elk een eigen bijzondere werking / toepassing en een heerlijke geur!

Verdere toepassingen van Doterra Lavendelolie zijn:
– Hooikoorts
– Allergieën
– Hartritme stoornissen
– Spanningen / Stress / Angsten / Onrust
– Spierpijn / Spierkramp (een andere goede samenstelling hiervoor is Deep Blue of los de Wintergreen olie)
– Beten en steken bijv. Wespensteek
– Waterpokken
– Blaren
– Luieruitslag
– Slapeloosheid
– Onrust / Hyperactiviteit / ADHD
– Huiduitslag
– Helpt bij het mooier herstellen van littekens
– Jeukende huid
– Droge lippen / droge huid (je kunt hier dus zelf bijv. lippenbalsems of creme mee maken door een druppeltje Lavendelolie toe te voegen)
– Rimpels

en nog veel meer 😉 … Wil je meer weten? De Lavendelolie bestellen, voedingsadvies / supplementenadvies (begeleiding in mijn praktijk in Heerenveen) of zelf graag een kortingsaccount aanmaken bij Doterra? Stuur mij dan een berichtje! Als je een eigen bedrijf hebt kan ik ook reclame voor je maken op onze Facebook pagina’s (ongeveer 17.000 volgers)

De Doterra oliën zijn ideaal voor therapeuten of mensen die werken met o.a.;
Massage
Natuurgeneeskunde
Meditatie
Yoga
Coaching

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *