Geplaatst op Geef een reactie

Doterra Copaiba de nieuwe CBD?

Doterra Copaiba de nieuwe CBD?
doterra-copaiba-olie-online-kopen-bestellen

De Copaiba olie van Doterra is officieel nog maar net leverbaar in Europa (augustus 2018) maar nu is het al een van de populairste oliën.
Je kunt van de Copaiba maar 1 per maand bestellen met een eigen Doterra account omdat deze olie momenteel ontzettend veel verkocht wordt.
Mocht je de Copaiba via mij willen bestellen of een Doterra kortingsaccount willen aanmaken, stuur mij dan even een bericht via onderstaand contactformulier. Onder het contactformulier zal ik meer vertellen over de bijzondere werking van Copaiba. Doterra Copaiba is € 54.95 en direct leverbaar! (Nergens Goedkoper! Behalve met een eigen account)

De Copaiba olie wordt gemaakt van de hars van de Copaiba boom.
Deze boom groeit in Zuid Amerika en kan wel 30 meter hoog worden!
Ook al hebben veel mensen misschien nog nooit gehoord van Copaiba, toch wordt Copaiba al eeuwenlang toegepast in cosmetica en verzorgingsproducten. Copaiba wordt wel voor meerdere doeleinden toegepast maar staat vooral bekend om zijn pijnstillende werking (net als CBD olie). Copaiba bevat geen psychoactieve cannabinoiden maar heeft wel de positieve werking ervan, het bevat namelijk beta caryofylleen en dit is onder andere goed voor het immuunsysteem, het is kalmerend en ondersteund het zenuwstelsel en werkt vrijwel direct bij pijnklachten.
De Copaiba kan je inwendig innemen of bijv. bij rugpijn (of andere pijn) direct aanbrengen op de plek waar de pijn is.
Doterra Copaiba kan je online kopen via mij of maak een kortingsaccount aan bij Doterra waardoor je korting krijgt van (minimaal) 25% korting (oplopend tot 55% afhankelijk van hoe vaak en hoeveel Doterra olie je koopt).

Doterra Copaiba Werking
– Ondersteunt het cardiovasculaire systeem, het metabolisme / spijsvertering, immuunsysteem en ademhalingswegen.
– Sterke antioxidant
– Heeft een rustgevende, kalmerende werking en ondersteunt het zenuwstelsel
– Bevordert een gezonde, gladde huid en vermindert vlekken / oneffenheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *