Bachbloesems

Ik werk al sinds 2014 met Bachbloesem remedies en het heeft altijd een wonderbaarlijk effect. Bachbloesems kunnen in principe voor iedereen gebruikt worden maar mijn voorkeur gaat uit naar baby’s, kinderen, dieren en hooggevoelige volwassenen, dit omdat Bachbloesems vooral inwerken op blokkades in de energie en deze doelgroepen staan meer open qua energie. Bij baby’s, kinderen en dieren is er vaak sprake van minder blokkades dan bij volwassenen dus zullen zij over het algemeen ook sneller reageren op Bachbloesems. Bij Hooggevoelige vrouwen of mannen werken Bachbloesems ook heel goed, juist omdat de subtiele verandering in trilling hun weer in balans kan brengen en heftigere prikkels soms too much kunnen zijn voor HSP’ers. Over het algemeen zou ik Bachbloesems dus minder snel adviseren voor een volwassen iemand die niet HSP is of iemand die puur verbetering wil voor fysieke klachten zoals rugpijn oid. Maar elke situatie is anders en ik laat mij daarbij altijd leiden door mijn intuïtie wat het beste is voor de cliënt. Je bent bij mij aan het juiste adres als je klaar bent voor verandering en graag de transformatie in jezelf aangaat, weet dat je daarbij ook pijnpunten in jezelf onder ogen moet gaan komen, anders zal er nooit echte, diepe heling plaatsvinden.

Voorbeelden waarvoor je Bachbloesems kunt gebruiken
-Angst (voor dieren ook vuurwerk angst)
-Onzekerheid
-Overweldigd voelen door het leven of ‘verplichtingen’
-Trauma energie
-Geen grenzen aan kunnen geven / lastig grenzen aan kunnen geven
-Je hart afsluiten voor anderen uit angst gekwetst te worden
-Overgevoeligheid / HSP
-Te erg openstaan voor de energie van anderen, dingen overnemen van anderen
-Jaloers zijn op anderen, het gevoel hebben dat je zelf tekort komt
-Geen eigen mening hebben, teveel afgaan op wat anderen denken of vinden
-Autoriteit buiten jezelf zoeken, bevestiging zoeken bij anderen, ben ik wel goed genoeg?
-Dromerig zijn / niet geaard zijn / er komt weinig uit je handen / niks gedaan krijgen gedurende de dag
-Vermoeidheid
-Teveel in het verleden leven, vroeger was alles beter
-Teveel in de toekomst leven, had ik maar….
-Vaak de gedachte hebben pas als ik dit of dat heb bereikt kan ik dit of dat gaan doen, niet in het hier en nu leven, er moet altijd nog iets anders of beter voordat je echt kunt gaan leven
-Perfectionistisch zijn / de lat erg hoog leggen voor jezelf en anderen

Specifiek voor baby’s en kinderen
-Onrust
-Niet goed kunnen inslapen of doorslapen, weinig slapen
-Verdrietig zijn
-Verlatingsangst
-Onzekerheid
-HSP / hooggevoeligheid

Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met allerlei soorten klachten en mocht jij of je kind of huisdier bepaalde klachten hebben, neem dan vooral eens contact met mij op wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Bij baby’s en kinderen is het vaak het beste als in elk geval de moeder (en soms ook de vader) behandeld wordt. Bij dieren is het vaak zo dat het het beste zou zijn als het baasje ook openstaat voor Bachbloesems of een of meerdere healingen. Kinderen & dieren zijn onze spiegels en laten ons zien wat wij in onszelf mogen helen, daarnaast staan ze erg open en nemen ze dingen over van hun ouders (of in het geval van een dier, hun baasje). Het ‘probleem’ of de klacht bevindt zich dus vaak niet puur en alleen in het kind of het huisdier, dit is erg belangrijk om te beseffen en dit is specifiek mijn manier van werken. Als je bij mij Bachbloesems besteld of een traject aangaat dan ga ik samen met jou de onderste steen boven halen om de oorzaak te achterhalen en de klacht of het probleem op te lossen, je moet dus wel klaar zijn hiervoor en het aan durven gaan (het proces). Heling is niet altijd makkelijk en fijn, maar het brengt je uiteindelijk een hele hoop balans, geluk en innerlijke rust als je er eenmaal doorheen bent gegaan!